Rijschool Ik Slaag Tarievenlijst

Alle lespakketten en kosten op één overzicht

Rijschool Ik Slaag biedt de mogelijkheid vanaf 16 jaar tot online volgen van ‘Leer het Verkeer’ autotheorie van € 40,00 euro om zo eenvoudig mogelijk het theorie examen te halen. Naast de theorie kan vanaf 16,5 jaar losse praktijklessen gevolgd worden van € 44,00 per uur.

Gaat het goed dan zal je worden geadviseerd worden om een tussentijdse toets te doen van € 200,00 waarbij vrijstellingen gehaald kunnen worden. Alles onder de knie? Dan ga je door voor het rijexamen voor €200,00 per examen, huur van de auto zit hierbij inbegrepen.

Pakket 1: Red me (€400,00)

Het ‘Red me’ pakket, je hebt al eerder rijlessen gehad en al examen gedaan maar zonder succes bij je huidige rijschool. Dan is dit pakket een geschikte voor jou. Je krijgt een versnelde intake en je examen vindt zo snel mogelijk plaats! Met dit pakket krijg je 5 lessen en een herexamen.

 

 

 

Pakket 2: Starters / Opfris (€410,00)

Het ‘Starters / Opfris’ pakket is een ideale manier om kennis te maken met autorijden. Heb je al enige tijd niet meer auto gereden dan is dit een perfecte manier om je geheugen op te frissen. Je krijgt 10 lessen als starter en je leert daar al de eerste beginselen van het autorijden. Als opfris cursus krijg je 10 lessen en loopt daar vlot door alles wat je al eerder geleerd hebt. Uiteraard nemen wij de laatste ontwikkelingen zoals de nieuwe verkeersborden met je door.

Pakket 3: Plusser (€1330,00)

Het ‘Plusser’ pakket bestaat uit 25 uur praktijklessen en het CBR praktijkexamen. De lessen volg je in losse uren of in blokken van twee uur. Halverwege dit rijles pakket geeft de instructeur een advies op maat voor het aantal rijlessen dat je in totaal nodig hebt voor het praktijkexamen. Dit advies baseert de instructeur op de ontwikkeling die zichtbaar is in jouw lesplan.

 

Pakket 4: Topper (€1990,00)

Het ‘Topper’ pakket is een complete rijopleiding met examengarantie*. Dit pakket bestaat uit Leer het Verkeer theorie, 35 uur praktijklessen, 1 tussentijdse toets en het CBR praktijkexamen. Wanneer je het advies van de instructeur hebt opgevolgd en alle handelingen goed onder de knie hebt ben je klaar voor het praktijkexamen.

* het advies van de instructeur gevolgd en niet in 1 keer geslaagd? Dan betalen wij jouw eerste herexamen ter waarde van €230,-!